انواع پارتیشن خانگی | پارتیشن چوبی، فلزی، متحرک و ثابت

بازگشت به وبلاگ
انواع پارتیشن

پارتیشن به معنی جداسازی قسمت‌های مختلف یک فضا با استفاده از متریال خاص است. با پارتیشن‌بندی می‌توانیم از فضای موجود در منزل، دفتر، اداره یا …. بهترین استفاده را داشته باشیم. مثلا اگر فضای بزرگی در اختیار داشته باشیم می‌توان با استفاده از این ابزار آن را به بخش‌های مختلف تقسیم‌بندی کرد.

کاربرد این وسیله محدود به مکان خاص نمی‌شود و می‌توان در فضاهای مسکونی و غیرمسکونی مختلف از آن استفاده کرد. همچنین انواع مختلفی از آن وجود دارد که هر کدام متناسب با یک فضا ساخته شده اند. با این کار نه تنها می‌توانید استفاده از فضای داخلی را بهینه کنید، بلکه زیبایی دوچندانی نیز به آن می‌بخشید.

پارتیشن خانگی

امروزه جادار بودن و زیبا بودن یکی از اجزای اصلی پارتیشن‌های داخل منزل است. این نوع از دکوراسیون داخلی خانه می‌تواند اثر منحصر به فردی بر زیبایی بصری و کاربرد منزل شما بگذارد. مثلا شما می‌توانید به جای اینکه یک کتابخانه بزرگ برای منزل خود درست کنید و کمتر به زیبایی اهمیت بدهید، از یک پارتیشن‌بندی مناسب برای دکوراسیون منزل خود استفاده کنید تا از تمام مزایای یک فضای خوب بهره‌مند شوید.

این مورد در تمام قسمت‌های منزل مثل کمدها، پنل تلویزیون، گلدان، دیوار، پله و حتی اتاق کودک نیز کاربرد دارد. شما با این تجهیزات می‌توانید قسمت‌های مختلف منزل را جدا کنید، زیبا کنید و کاربردهای مختلف را به آن اضافه کنید.
البته باید گفت که یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های پارتیشن این است که منزل شما را بیش از پیش خاص و دلپذیر می‌کند.

انواع پارتیشن

پارتیشن‌ها را می‌توان از به دو صورت تقسیم‌بندی کرد. اول اینکه آنها را از نظر قابلیت جابجابی دسته‌بندی کنیم؛ و دیگری اینکه آنها را از نظر جنس متریالی که در ساخت آنها به کار رفته است دسته بندی کنیم. در ادامه به این موارد اشاره می‌کنیم.

انواع پارتیشن از نظر قابلیت جابجایی

پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت نوعی از قطعه جداسازی است که به وسیله پیچ و مهره به زمین وصل می‌شود و قابلیت حرکت ندارد. برخی از این ابزارها به سقف هم متصل می‌شوند و برخی دیگر کوتاه‌ترند.

پارتیشن ثابت

پارتیشن متحرک

همانطور که از نامش مشخص است، این نوع پارتیشن قابل حمل است و می‌توان محل قرارگیری آن را طبق سلیقه خود تغییر داد. این ابزارها به طرق مختلف حرکت می‌کنند؛ مثلا انواع ریلی، چرخ دار یا … را شامل می‌شود. در اغلب موارد برای پارتیشن بندی از این نوع استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن از جنس‌های مختلف و در اندازه‌های مختلف ساخته می‌شوند و برای محیط منزل و اداره مناسب هستند.

پارتیشن متحرک

انواع پارتیشن از نظر جنس متریال

پارتیشن‌های فلزی

به مجموعه پارتیشن‌هایی که معمولا از فلزهای مختلفی مثل آهن، برنج، فولاد و آلومینیوم ساخته می‌شوند، گفته می‌شود. این نوع از قطعات استحکام بالایی دارند و در برابر فشار و ضربه مقاومت بالایی نشان می‌دهند. همچنین طرح‌های این نوع پارتیشن‌ها به دلیل انعطاف بالای فلزها، بسیار متنوع است و می‌توان انواع طرح هندسی را بر طبق سلیقه خود به دست آورد.

پارتیشن فلزی

پارتیشن چوبی

در این نوع پارتیشن‌ها از پنل‌ها و قطعات چوبی استفاده می‌شود که صمیمیت بیشتری در فضا ایجاد می‌کند. معمولا این نوع ابزارها به سبب اینکه شباهت زیادی با مبلمان و فضای داخل خانه دارند، بیشتر برای داخل منزل کاربرد دارند.

پارتیشن چوبی

پارتیشن ورودی منزل

پارتیشن ورودی منزل به صورت کُلی به نوعی از تجهیزات گفته می‌شود که برای جداسازی فضاهای ورودی منزل به کار می‌رود. این بدان معنی است که با این اجزا می‌توانید ورودی منزل را از بخش‌های دیگر جدا کنید و در بدو ورود دکوراسیون خود را به رخ بینندگان بکشید. در این نوع از تجهیزات از متریال‌های مختلفی استفاده می‌شود اما معمولا اندازه آنها بزرگ‌تر از سایرین است.

مزایای پارتیشن

• تقسیم و جداسازی فضاهای بزرگ منزل به فضاهای کاربردی
• ایجاد مانعی برای دید در قسمت‌های لازم
• نظم دهی به دکوراسیون داخلی
• زیبایی و خاص بودن
• جلوگیری از تکراری بودن و یکنواختی فضای داخلی منزل
• سادگی نصب
• به صرفه بودن نسبت به بسیاری از تجهیزات
• قابلیت استفاده چند منظوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به وبلاگ