کف پوش سه بعدی و کاربرد آن به همراه مزایا و معایب

بازگشت به وبلاگ
کف پوش سه بعدی و کاربرد آن به همراه مزایا و معایب

برای پوشاندن کف ساختمان‌ها می‌توان از متریال مختلفی مثل سرامیک، لمینت، پارکت و … استفاده کرد. کف پوش سه بعدی یکی از جدیدترین محصولاتی است که برای این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول که اولین بار توسط دو شرکت در ترکیه و دبی تولید شده از جنس رزین اپوکسی است. کفپوش سه بعدی یک لایه صیقلی و یکدست است که تصویری از طبیعت یا نمایی از یک چهره را با ابعاد بزرگ نشان می‌دهد. این کف پوش ها گاهی در طراحی داخلی منزل ایرانی نیز استفاده می شود.

کاربرد کفپوش سه بعدی

کف پوش سه بعدی یکی از جدیدترین مدل‌های کفپوش است که در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف تولید می‌شود. بنابراین، به راحتی می‌توان با توجه به رنگ بکار رفته در طراحی داخلی منزل محصول مناسب را انتخاب کرد. برای طراحی کف پوش های سه بعدی از تصاویر مختلفی نظیر گیاهان، امواج دریا، شکل حیوانات و … استفاده می‌شود که در عین زیبایی جذابیت خانه را دو چندان می‌کنند. اگر طرح و رنگ کفپوش به درستی انتخاب شود، می‌توانید منزلی با یک طراحی داخلی منحصر به فرد داشته باشید.
این نوع کفپوش‌های اپوکسی را می‌توان روی انواع سطوح از جمله سیمان، بتن، سنگ و … نصب کرد. با این حال، سطوح سیمانی که کاملا صاف و یکدست شده باشند بهترین محل برای اجرای این نوع کفپوش‌ها به شمار می‌روند. این محصولات قبل از اجرا به شکل مایع هستند و پس از اجرا به 24 ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارند. بهتر است تا چند روز روی کفپوش تردد انجام نشود تا از تخریب آن جلوگیری شود.

محل نصب کف پوش سه بعدی

از این محصول در نقاط مختلف خانه استفاده می‌شود، از جمله:
  • حمام و سرویس بهداشتی: یکی از مناسب‌ترین محصولات برای پوشاندن کف حمام و سرویس بهداشتی، کف پوش سه بعدی است. استفاده از محصولاتی با طرح دریا، رودخانه و اقیانوس هم حس آرامش را القا می‌کند و هم جذابیت خاصی به محیط می‌بخشد.
  • آشپزخانه: آشپزخانه، یکی از مکان‌هایی است که زمان زیادی از وقت شما به حضور در آن اختصاص پیدا می‌کند. به همین دلیل، توجه به طراحی و دکوراسیون این مکان اهمیت زیادی دارد. هنگام انتخاب کفپوش مناسب برای آشپزخانه باید رنگ و طرح کابینت‌ها را در نظر بگیرید.
  • اتاق نشیمن: برای استفاده از کفپوش سه بعدی در اتاق نشیمن باید دقت زیادی به خرج داد. تصویر انتخاب شده برای این قسمت از خانه باید خوشایند و با سبک دکوراسیون داخلی هماهنگ باشد.
  • اتاق خواب: استفاده از سطوح اپوکسی با طرح‌ گل یا دریا برای اتاق خواب بسیار مناسب است.
  • اتاق خواب کودک: استفاده از شخصیت‌های کارتونی در طراحی کف پوش سه بعدی این محصول را به یک گزینه مناسب برای اتاق کودکان تبدیل کرده است.

مزایا و معایب استفاده از کف پوش سه بعدی

این محصولات مثل هر کفپوش دیگری مزایا و معایبی دارند که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم:

مزایا

  • زیبایی ظاهری: کفپوش های سه بعدی دارای ظاهر زیبا و جذابی هستند. این محصولات در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف تولید شده و به همین دلیل می‌توان از آن‌ها برای قسمت‌های مختلف خانه استفاده کرد.
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی: سطوح اپوکسی در برابر مواد قلیایی، اسیدی و انواع شوینده‌ها مقاوم هستند.
  • مقاومت در برابر رطوبت: به دلیل ضد آب بودن می‌توان از کف پوش های سه بعدی در حمام و سرویس بهداشتی استفاده کرد.
  • طول عمر بالا: پوشش‌های اپوکسی در اثر رفت و آمدهای زیاد خراب نشده و برای طولانی مدت قابل استفاده هستند. در صورت نصب صحیح، از این محصول می‌توان تا 15 سال استفاده کرد.
  • نگهداری و نظافت آسان: در این سطوح درز و شکاف وجود ندارد که این موضوع به نظافت سریع و آسان آن‌ها کمک می‌کند. سطوح اپوکسی مقاومت بالایی دارند و به همین دلیل می‌توان برای تمیز کردن آن‌ها از انواع شوینده‌ها و بخارشو کمک گرفت.
  • سازگاری با محیط زیست: در پوشش‌های اپوکسی هیچ نوع ماده سمی که باعث آسیب محیط زیست شود، وجود ندارد.
  • ایمنی: این سطوح گرد و غبار را به خود جذب نمی‌کنند. به همین دلیل، امکان رشد باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا روی آن‌ها وجود ندارد. از طرف دیگر، پوشش‌های اپوکسی به حرارت مقاوم هستند و می‌توان از آن‌ها در مکان‌هایی که به ایمنی در برابر آتش‌سوزی نیاز دارند، استفاده کرد.
مزایا و معایب استفاده از کف پوش سه بعدی

معایب

  • سرد بودن پوشش اپوکسی: سطح کفپوش سه بعدی سرد است. بنابراین، نصب آن در مناطق سردسیر توصیه نمی‌شود.
  • نصب دشوار: سطحی که قرار است کفپوش روی آن قرار گیرد باید کاملا صاف و مسطح باشد. نصب کف پوش سه بعدی باید توسط کارشناسان حرفه‌ای انجام شود که این کار به 5 تا 6 روز زمان نیاز دارد. هر چقدر نصب با صبر و دقت بیشتری انجام شود نتیجه مطلوب‌تری حاصل می‌شود.
  • هزینه بالا: همان طور که گفته شد برای نصب این محصولات حضور کارشناسان باتجربه ضروری است. نصب دشوار و هزینه بالای مواد اولیه باعث افزایش قیمت کفپوش سه بعدی شده است.
  • عدم دسترسی آسان: معمولا خرید این محصولات از طریق ثبت سفارش انجام می‌شود. این موضوع باعث شده که دسترسی به این نوع کفپوش در مقایسه با سایر محصولات سخت‌تر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به وبلاگ